PSD to E-mail

Bij onze dienst PSD to E-mail slicen wij het door u aangeleverd PSD, Illustrator of Indesign bestand geslicet naar een maatwerk email of nieuwsbrief ontwerp waarbij gebruik wordt gemaakt van tabellen en inline CSS.

Professionele Email Template laten maken?

Waarom PSD naar Email?

Bij HTML e-mail wordt gebruik gemaakt van een subset van HTML die de mogelijkheid biedt om e-mails en nieuwbrieven een professionele opmaak met afbeeldingen te geven die in e-mail met tekst alleen niet beschikbaar is. De meeste grafische e-mail clients ondersteunen HTML e-mail en bij vele clients is dit zelfs de standaard.

Veel van deze cliënten omvatten zowel een GUI editor voor het samenstellen van HTML-emails en een rendering-engine voor het weergeven van ontvangen HTML-emails. Lange URL's kunnen worden opgenomen zonder dat deze hyperlinks worden opgesplitst in meerdere stukken.

De tekstomloop van uw tekst wordt aangepast aan de breedte van de viewport van de gebruikersagent, in plaats van dat elke regel uniform wordt afgebroken op 78 tekens (gedefinieerd in RFC 5322, die op oudere tekst terminals nodig was). Het is hierdoor mogelijk om in-line tabellen, diagrammen of afbeeldingen op te neming, waarvan de informatie anders niet is over te brengen.

Ondersteunde E-mail clients

De door Direct Basing® gecodeerde E-mail templates worden o.a. ondersteund door de volgende email clients: Outlook, Windows Live, Yahoo mail, AOL, Thunderbird, Gmail en Apple mail.

Uw maatwerk Email template

Direct Basing® heeft een vast team van hoopopgeleide topdevelopers die pas tevreden zijn als zij uw PSD bestand hebben omgebouwd naar een perfecte Email of Nieuwsbrief template die helemaal naar wens is. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze slicings en E-mail themes. Komt u er achter dat uw template een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!

PSD to Email werkwijze.E-mail template specialisten

E-mail template specialisten

Direct Basing® werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware kwalificatie eisen zodat u weet dat u met specialisten heeft te maken.

Het correct omzetten van uw PSD naar maatwerk E-mail templates die door de meest gebruikte Email clintst worden ondersteund is voor de meeste webontwikkelaars nog vrij lastig. Om te profiteren van een goede tabellen en inline CSS programering is het daarom van groot belang dat u er zeker van bent dat u te maken heeft met een professionele partij met programmeurs die weten wat zij doet. Alleen op die manier kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden en is het eindresultaat een E-mail of nieuwsbrief met gestructureerde schone code. Door deze gestructureerde schone code kunnen uw programmeurs (mocht dit nodig zijn) doeltreffend en snel code aanpassen in de email.

Prijzen PSD naar E-mail

Heeft u het ontwerp voor uw email of nieuwsbrief gereed, maar beschikt u niet over de kennis om dit ontwerp van een van Adobe Photoshop bestand om te zetten naar een Maatwerk E-mail Template, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft uw wel de kennis in huis om vanuit uw PSD een in de verschillende Email clients ondersteunde tamplate te maken dan moet u zich toch eens afvragen of dit verstandig is. Tenzij u hier namelijk niet heel vaak mee bezig bent zal hier de nodige tijd in gaan zitten.

Prijzen PSD to Email templates.

Direct Basing® werkt zoals u inmiddels heeft kunnen lezen sinds de start al met een vast team van zeer ervaren slicers.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een op maat ontwikkelde E-mail Template zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u hiervoor, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf voor aan de slag gaat.

Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusief dat u met het aan ons uitbesteden van de PSD naar Email werkzaamheden niet alleen tijd maar ook veel geld bespaart.

Ga dus voor de Beste Email Template Ontwikkelaars en bereken uw prijs.

Bereken uw prijs en bespaar tijd en geld

Wij hebben het PSD-slicen o.a. verricht voor?

Kenmerkend voor Direct Basing® zijn de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder CMS implementatie. Onze vaste team van zeer ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine greep weergegeven van de bedrijven uit het uitgebreide portfolio van Direct Basing® waarvoor wij het PSD-slicen hebben verricht.

0
Opgeleverde projecten
en nog aan het tellen...
Start jouw project