Bestellen

Klantenservice

Op onze website kun je op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen. Bestellen is eenvoudig en snel, doorloop de volgende stappen in ons bestelproces:

  1. Klik op de Project starten button in het menu
  2. Kies het type project dat je wilt bestellen
  3. Vul de opties in die je nodig hebt in je project
  4. Upload de bestanden van je ontwerp
  5. Klik nu op de Bestellen button

Nadat we je bestelling hebben ontvangen krijg je direct van ons bestelbestiging per e-mail.

Project starten

Het is mogelijk om een zojuist geplaatste bestelling te annuleren. Je kunt dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze klantenservice. Doe dit wel zo snel mogelijk want wij gaan nadat je een bestelling hebt geplaatst namelijk direct aan de slag met jouw project. Kostenloos annuleren kan alleen als we nog niet begonnen zijn aan jouw project.

Bestelling wijzigen

Wijzigingen in project specificaties of pagina's zijn doorgaands geen enkel probleem. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken of we de gevraagde wijzigingen kostenloos kunnen verwerken of dat er een aanvullende factuur nodig is.

Contact opnemen

Controleer voor de zekerheid eerst even of de bevestigingsmail niet in je spam-box terrecht is gekomen.

Als je meer dan 45 minuten geleden besteld hebt en je hebt geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice. Maak je vooral geen zorgen: als er geld is afgeschreven, is meestal alleen de bestelbevestiging niet aangekomen en hebben wij je project verder in prima staat onvangen!

Indien je een kortingscode hebt kun je deze invoeren tijdens het opgeven van je project. Dit kun je doen door op de "Kortingscode gebruiken" button te klikken onder het eindtotaal.

We valideren de kortingscode direct en wanneer deze geldig is zul je het kortingstotaal direct afgeschreven zien worden van het eindtotaal.

Andere vragen?

Staat je vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen!

Contact