Betalen

Klantenservice

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende veilige betaalmethoden om te betalen voor je project:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • EPS
  • Giropay
  • KBC/CBC Betaal Button

Uiteraard vragen wij geen extra kosten voor welke betaalmethode dan ook.

Het kan gebeuren dat er geen geld is afgeschreven van je rekening. In dit geval hebben wij de bestelling niet juist ontvangen en kunnen wij niet starten met je project. Je kunt de bestelling opnieuw plaatsen. Ook kan het voorkomen dat er wel geld is afgeschreven maar dat je geen bestelbevestiging hebt ontvangen. Heb je deze na 45 minuten nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij zoeken direct voor je uit waar het mis is gegaan.

Contact opnemen

Je ontvangt je factuur direct na het plaatsen van je bestelling. Daarnaast kun je ook altijd eenvoudig al je facturen terugvinden in het klantenpaneel onder de facturen tab.

Hoe betalen we je terug?

Hoe wij je terugbetalen ligt volledig aan op welke manier je hebt betaald. We boeken je betaling namelijk terug via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.

Waar kan ik de status van mijn terugbetaling vinden?

De status van je terugbetaling kun je helaas niet ergens terugvinden, maar we verzekeren je dat de betaling binnen 3 werkdagen na afhandeling van je e-mail is gedaan.

Ik heb geen terugbetaling ontvangen

Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. We betalen altijd 3 werkdagen na afhandeling van je e-mail. Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen

Voor de gehele webshop inclusief de betaalstappen maakt Direct Basing® gebruik van een beveiligde internetbeveiliging. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in je browser.

Andere vragen?

Staat je vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen!

Contact