Techniek

Klantenservice

We hebben alle kennis in huis om ook de back-end voor je op te zetten. We kunnen dit doen middels WordPress of een ander CMS systeem. In stap 1 van onze bestelstraat vragen we je om te kiezen voor een eventuele back-end implementatie middels een CMS systeem.

We kunnen bijna iedere vorm van een ontwerp omzetten naar HTML. Staat je ontwerp programma er hieronder niet bij neem dan contact met ons op en waarschijnlijk kunnen we het dan alsnog voor je omzetten.

Onderstaand extensies zetten we probleemloos voor je om in HTML:

  • Photoshop (.psd)
  • Sketch (.sketch)
  • Adobe Xd (.xd)
  • Figma (.figma)
  • Illustrator (.ai)
  • Indesign (.indd)
  • Fireworks (.png)
  • Bestaande website (.html, .php)
  • Platte afbeeldingen (.jpg, .gif, .pdf)

Indien je wilt dat we de Google Map in je project werkend opleveren willen we je verzoeken om een API key bij ons aan te leveren. Je kunt de API key eenvoudig aanleveren door deze te vermelden in het opmerkingen veld.

API key aanmaken

MailChimp templates leveren we standaard op met beheerbare teksten en achtergronden. Je kunt de componenten dan ook eenvoudig dupliceren middels de MailChimp e-mail editor. Het is echter niet mogelijk om deze componenten te verslepen. MailChimp staat dit voor alsnog alleen toe bij templates gemaakt door MailChimp zelf.

Uiteraard volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Zodra dit wel mogelijk wordt voor maatwerk templates zullen wij dit vanzelfsprekend direct ook in onze maatwerk templates activeren.

We leveren standaard alle projecten responsive op. Dit betekend dat je website er op iedere resolutie ongeacht de afmetingen van het scherm goed uit ziet.

Om dit te bewerkstelligen kun je verschillende ontwerpen voor de verschillende resoluties bij ons aanleveren. De meeste designers werken echter alleen de desktop variant uit en laten ons naar eigen inzicht het ontwerp responsive uitwerken. Eventuele wijzigingen op onze uitwerking kun je eenvoudig via onze preview omgeving aan ons doorgeven.

Indien je een bestaande website hebt die je opnieuw door ons wilt laten slicen is dit uiteraard geen probleem. Sterker nog, als je bestaande website nog niet responsive is, doen we dit ook gelijk voor je!

We helpen je graag met de installatie van het door ons opgeleverde project op jouw server. Houd er wel rekening mee dat we hiervoor (s)FTP en database gegevens nodig hebben. Bovendien moet je server voldoen aan de door WordPress gestelde eisen.

We stellen het enorm op prijs als je de gegevens zelf even test voordat je ze doorstuurd. Zo kunnen wij direct voor je aan de slag!

Wij slicen jouw ontwerp naar semantisch correcte door de W3C gevalideerde HTML code. Bovendien zorgen we er voor dat je project goed wordt weergegeven in alle populaire moderne browsers.

Daarnaast houden we rekening met het aspect van SEO, zo zorgen we voor het juiste gebruik van heading, header, footer, etc. tags. Subtiele animaties verwerken we standaard in je slicing zodat het eindresultaat een wow-effect geeft.

Eenvoudige JavaScripts, jQuery of Google webfonts integreren we daarnaast volledig gratis in je project.

We coderen volgens de W3C-normen en zorgen er voor dat de opmaak van ieder project goed wordt weergegeven in alle populaire moderne browsers.

Ons test-team test je project bovendien voor oplevering in de laatste versies van Chrome, Firefox, Safari en Edge.

We testen alle projecten op zowel het Windows- als Mac besturingssysteem.

Andere vragen?

Staat je vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen!

Contact