PSD to Joomla

Bij onze dienst PSD to Joomla worden de door u aangeleverde PSD, Illustrator of Indesign bestanden eerst geslicet naar SEO vriendelijke en cross-browser (x)HTML/CSS bron-code. Na het slicen (ook wel basen genoemd) vindt de programmering plaats met als resultaat een SEO vriendelijk maatwerk Joomla template opgebouwd met semantische code.


Wat is Joomla?

Joomla logo

Joomla is een vrij te gebruiken open source CMS (Content Management System) waarmee de beheerder van een website op een logische wijze de inhoud (content) van de website kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Open Source wil zeggen dat de bron van Joomla voor een ieder toegankelijk is en iedereen er voor zichzelf wijzigingen in aan mag brengen. Ook voor een commerciële productiewebsite is Joomla kosteloos te gebruiken. Het software programma wordt onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) gepubliceerd.

De naam ‘Joomla’ [Djoemla] komt van het Swahili-woord ‘Jumla’ dat in de Engelse fonetische spelling 'gezamelijk' of 'als één geheel' betekend. Dit representeert de samenwerking van ontelbare ontwerpers en ontwikkelaars over de hele wereld die allen bijdragen aan de ontwikkeling van dit cms-systeem.

Door middel van thema’s (themes) of maatwerk template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de standaard vormgeving die door Joomla wordt geboden. Daarnaast zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan de website kunnen toevoegen. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL of (sinds versie 2.5) MS SQL-database.


Uw maatwerk Joomla theme

Direct Basing heeft een vast team van hoopopgeleide topdevelopers die pas tevreden zijn als zij uw PSD bestand hebben omgebouwd naar een perfect Joomla theme dat volledig naar wens is. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze slicings en Joomla themes. Komt u er achter dat uw theme een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!


PSD to Joomla werkwijze.

Uploaden PSD bestand voor maatwerk Joomla theme

Indien u een PSD to Joomla project bij ons gaat uitbesteden zal in de eerste stap bij het uploaden van uw PSD file gevraagd worden naar het gewenste Doctype. Hierbij kunt uw kiezen of u uw PSD bestand wilt laten omzetten naar HTML5, xHTML Strict of xHTML Transitional.

Extra opties voor uw Joomla template

Nadat u het gewenste Doctype heeft geselecteerd heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste extra opties aan te vinken. Hierbij kunt u denken aan: @Font-face implementatie, (maatwerk) javascript functionaliteit, gestijlde invoervelden e.d. Daarnaast kunt u hierbij aangeven of het een spoedopdracht betreft en de optie Discretie (White label) aanvinken. Uw Joomla theme zal dan niet worden vermeld in ons Joomla-portfolio. Internet bureaus kunnen hun PSD’s zo discreet laten omzetten naar een website met Joomla CMS zonder dat hun klanten weten dat zij hiervoor gebruik hebben gemaakt van de diensten van Direct Basing.

Voor een nadere toelichting over de verschillende Doctypes en de extra opties waar u voor kunt kiezen, verwijzen wij u door naar onze informatie pagina over HTML slicing ‘PSD naar HTML’.


Meer informatie over PSD naar HTML

Ervaren Joomla ontwikkelaars

Joomla specialisten die voldoen aan zware kwalificatie eisen.

Direct Basing werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware kwalificatie eisen zodat u weet dat u weet dat uw website met CMS wordt ontwikkeld door ervaren Joomla specialisten.

Het correct omzetten van uw PSD naar een maatwerk Joomla theme is voor veel website ontwikkelaars niet gemakkelijk. Om van de beste HTML5 slicing en PHP programering te profiteren is het daarom dan ook van uiterst belang dat u er zeker van bent dat u te maken heeft met een professionele partij met programmeurs die weten wat zij doen. Alleen op die manier kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden en is het eindresultaat een Cross-browser werkende Joomla website met gestructureerde schone code. Door deze gestructureerde schone code kunnen uw programmeurs (mocht dit nodig zijn) doeltreffend en snel code aanpassen in de slicing.


Prijzen PSD naar Joomla!

Heeft u het design gereed voor uw website, maar beschikt u niet over de kennis om dit ontwerp van Adobe Photoshop om te zetten naar een Maatwerk Joomla Theme, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft u wel de kennis in huis om vanuit uw PSD een werkende Joomla Website te maken dan moet u zich eens afvragen of dit verstandig is. Tenzij u hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier in de meeste gevallen namelijk nogal wat tijd in gaan zitten.

Prijzen PSD to Joomla.

Direct Basing werkt zoals u inmiddels heeft kunnen lezen sinds de start al met een vast team van Joomla Specialisten.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een op maat ontwikkelde Joomla Template zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u hiervoor, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf aan de slag gaat. Normale-subpagina’s zijn, omdat een deel van de layout dan al is gesliced is, zelfs nog voordeliger.

Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusief dat u met het aan ons uitbesteden van de PSD naar Joomla werkzaamheden niet alleen tijd maar ook veel geld bespaart.

Ga dus voor de Beste Joomla Ontwikkelaars en bereken uw prijs.


Bereken nu de prijs voor uw Joomla Theme

Niet alleen Joomla themes

Door uw Adobe Photoshop PSD-bestand door Direct Basing om te laten zetten naar een Joomla theme bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het slicen en coderen van uw maatwerk Joomla theme wordt bij ons immers gedaan door hooggekwalificeerde top-developers. Met het Joomla Content Management Systeem (CMS) is het hierdoor mogelijk het beheer van uw website zelf uit te voeren, zonder specifieke technische kennis. Steeds meer website-eigenaren kunnen hierdoor hun website zelf beheren. Zij houden zo niet alleen controle over de kosten maar kunnen de content op hun Joomla-website ook op een gebruiksvriendelijke manier zelf beheren.

Naast de integratie van uw PSD-bestand in het Joomla CMS kunt u uw ontwerp ook laten integreren met het Wordpress of Magento CMS. Het slicen van een .PSD naar een website of webshop met CMS is aantrekkelijk doordat de het meestal Open Source (gratis) systemen betreft en door de verre doorontwikkeling hiervan kunnen deze veel mogelijkheden bieden.

Klik voor meer informatie over de ontwikkeling van een Joomla, Wordpress of Magento-theme op de hieronder getoonde banner van het door u gewenste professionele maatwerk CMS thema.


Wij hebben o.a. gewerkt voor?

Direct Basing kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder (Joomla) CMS implementatie. Ons vaste team van ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode, die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine greep weergegeven van de bedrijven waarvoor Direct Basing de HTML-slicing en/of de integratie naar Wordpress, Joomla of Magento heeft verricht.