PSD to Magento

Bij onze dienst PSD to Magento worden de door u aangeleverde PSD, Illustrator of Indesign bestanden eerst geslicet naar SEO vriendelijke en cross-browser (x)HTML/CSS bron-code. Na het slicen (ook wel basen genoemd) vindt de programmering plaats met als resultaat een SEO vriendelijk maatwerk Magento template met semantische bron-code.


Wat is Magento?

Logo Magento webshop CMS

Magento is een gratis eCommerce platform (webshop systeem). Magento beschikt over handige functies voor bijvoorbeeld catalogusmanagement. Magento biedt het complete pakket, van online betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer, zoekmachine-optimalisatie, facturatie, ondersteuning van meerdere talen, meerdere valuta en ga zo maar door.

Magento is schaalbaar en daarmee geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Voor Magento zijn veel plugins (extensies) beschikbaar en het aantal beschikbare plugins groeit met de dag. Met deze extensies kunt u eenvoudig bestaande oplossingen aan uw webshop toevoegen. Veel gespecialiseerde bedrijven bieden koppelingen aan voor Magento. Met deze koppelingen kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen met externe partijen. Door middel van thema’s (themes) of maatwerk template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die door Magento wordt geboden.

Het software programma wordt onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) gepubliceerd.


Uw maatwerk Magento theme

Direct Basing heeft een vast team van hoopopgeleide topdevelopers die pas tevreden zijn als zij uw PSD bestand hebben omgebouwd naar een perfect Magento theme, dat helemaal naar wens is. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze slicings en Magento themes. Komt u er achter dat uw theme een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!


PSD to Magento werkwijze.

Uploaden PSD bestand voor maatwerk Magento theme

Indien u een PSD to Magento project bij ons gaat uitbesteden zal in stap 1 bij het uploaden van uw PSD file worden gevraagd naar het gewenste Doctype. Hierbij kunt uw kiezen of u uw PSD bestand wilt laten omzetten naar HTML5, xHTML Strict of xHTML Transitional.

Extra opties voor uw Magento template

Nadat u het gewenste Doctype heeft geselecteerd heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste extra opties aan te vinken. Hierbij kunt u denken aan: (maatwerk) javascript functionaliteit, gestijlde invoervelden, @font-face implementatie, dropdown menu’s e.d. Daarnaast kunt u hier de optie Discretie (White label) aanvinken. Uw Magento theme zal dan niet in ons Magento-portfolio worden vermeld. Internet bureaus kunnen hun PSD’s hierdoor discreet laten omzetten naar een Magento e-Commerce systeem zonder dat hun klanten weten dat zij deze werkzaamheden door Direct Basing hebben laten verrichten.

Voor meer informatie over de verschillende Doctypes en de extra opties verwijzen wij u door naar onze informatie pagina over HTML slicing ‘PSD naar HTML’.


Meer informatie over PSD naar HTML

Magento specialisten

Joomla experts die voldoen aan zware kwalificatie eisen.

Direct Basing werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware kwalificatie eisen zodat u weet dat u met het neusje van de zalm te maken heeft.

Het correct omzetten van uw PSD naar een maatwerk Magento theme is voor de meeste webontwikkelaars erg ingewikkeld. Om te profiteren van een goede HTML5 slicing en PHP programering is het daarom dan ook van groot belang dat u er zeker van bent dat u te maken heeft met een professionele partij met programmeurs die weten wat zij doen. Alleen op die manier kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden en is het eindresultaat een Cross-browser werkende Magento webshop met gestructureerde schone code. Door deze gestructureerde schone code kunnen uw programmeurs (mocht dit nodig zijn) doeltreffend en snel code aanpassen in de slicing.


Prijzen PSD naar Magento

Heeft u het ontwerp voor uw webshop gereed, maar beschikt u niet over de kennis om dit ontwerp van een van Adobe Photoshop bestand om te zetten naar een Maatwerk Magento Theme, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft u wel de kennis in huis om vanuit uw PSD een werkende Magento Webshop te maken dan moet u zich toch eens afvragen of dit verstandig is. Tenzij u hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier enorm veel tijd in gaan zitten.

Prijzen PSD to Magento themes.

Direct Basing werkt zoals u inmiddels heeft kunnen lezen sinds de start al met een vast team van zeer ervaren slicers.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een op maat ontwikkelde Magento Template zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf aan de slag gaat. Normale-subpagina’s zijn, omdat een deel van de layout dan al is gesliced, zelfs nog voordeliger.

Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusief dat u met het aan ons uitbesteden van de PSD naar Magento werkzaamheden niet alleen tijd maar ook veel geld bespaart.

Ga dus voor de Beste Magento Ontwikkelaars en bereken uw prijs.

Bereken uw prijs en bespaar tijd en geld

Niet alleen Magento themes

Door uw Adobe Photoshop PSD-bestand door Direct Basing om te laten zetten naar een Magento theme bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het slicen en coderen van uw maatwerk Magento theme wordt bij ons immers gedaan door hoogopgeleide top-developers. Met Magento eCommerce is het hierdoor mogelijk het beheer van uw webshop zelf uit te voeren, zonder specifieke technische kennis. Steeds meer webshop-eigenaren kunnen hierdoor hun webshop zelf beheren.

Naast de integratie van uw PSD-bestand met een Magento eCommerce systeem kunt u uw ontwerp ook laten integreren met het Wordpress of Joomla CMS. Het slicen van een .PSD naar een website of webshop met CMS gebeurd meestal in open source systemen omdat deze naast het feit dat ze gratis zijn ook enorm veel mogelijkheden bieden.

Klik voor meer informatie over de ontwikkeling van een Magento, Wordpress of Joomla-theme op de hieronder getoonde banner van het door u gewenste professionele maatwerk theme.Wij hebben o.a. gewerkt voor?

Direct Basing kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder CMS of eCommerce systeem implementatie. Ons vaste team van ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine groep weergegeven van de bedrijven waarvoor Direct Basing de HTML-slicing en/of een maatwerk Magento, Wordpress of Joomla theme heeft gemaakt.