Laat uw PSD slicen door professionals

Bij het slicen (ook wel basen genoemd) van een PSD, Illustrator of Indesign bestand wordt het ontwerp bruikbaar gemaakt.

Knippen van de lay-out

De eerste stap van het slicen is het ‘knippen’ van een grafisch ontwerp in kleinere plaatjes die vervolgens gebruikt worden om er een webpagina van te maken. Deze layout kan bij Direct Basing worden aangeleverd als een PSD-file (Adobe Photoshop), AI-file (Adobe Illustrator), IND-file (Indesign) of afbeelding (JPG of PNG-formaat). Bij elk geslicet plaatje wordt door onze gedreven specialisten gelet op de laadsnelheid en een logische naamgeving.

Elk geslicet plaatje positioneren

Wanneer al de plaatjes geslicet zijn, oftewel opgeknipt in kleinere plaatjes, kunnen deze gebruikt worden in een lay-out. De plaatjes worden hierbij met CSS op de webpagina gepositioneerd en daarna verwerkt in HTML. Door de lay-out van een webpagina op deze manier in een website of webshop te verwerken, wordt deze snel geladen.

Slicen omvat dus zowel het in kleine stukken opknippen van het grafisch ontwerp als het met CSS positioneren van de plaatjes op een webpagina, nieuwsbrief of email.

Wij zetten uw (PSD) design snel en goedkoop om naar  werkende webpagina, nieuwsbrief of email.

CMS slicing

Als u gewend bent om te werken met een bekend en veel gebruikt CMS of eCommerce systeem kunnen wij uw ontwerp nadat dit is geslicet ook direct omzetten in een template voor deze systemen.

Bespaar tijd en geld door uw slicing projecten uit de besteden aan DirectBasing.

Zelf slicen of laten slicen?

Heeft u een ontwerp voor een website of webshop, maar beschikt u niet over de kennis om deze van Adobe Photoshop om te zetten naar een semantisch xHTML of HTML5 document, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft u wel de kennis in huis om uw PSD zelf te slicen dan moet u zich toch eens afvragen of het verstandig is om de layout zelf te slicen. Tenzij u hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier in de meeste gevallen aardig wat tijd in gaan zitten.

Prijzen HTML en CMS slicing

Direct Basing werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware eisen zodat u weet waar u aan toe bent.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een crossbrowser xHTML of HTML document zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u hiervoor, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf mee aan de slag gaat. Een normale-subpagina is, omdat een deel van de layout dan al is geslicet, zelfs nog voordeliger. Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusie dat u met het aan ons uitbesteden van het slicen niet alleen tijd maar ook geld bespaart.

Meer informatie

Wij hebben het PSD-slicen o.a. verricht voor?

Kenmerkend voor Direct Basing zijn de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder CMS implementatie. Onze vaste team van zeer ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine greep weergegeven van de bedrijven uit het uitgebreide portfolio van Direct Basing waarvoor wij het PSD-slicen hebben verricht.

0
Opgeleverde projecten
en nog aan het tellen...
Start jouw project