Laat je ontwerp slicen door professionals

Wij slicen ieder type ontwerp met precisie naar responsive HTML code

Knippen van de lay-out

Bij het slicen (ook wel basen genoemd) van een PSD, Sketch, Adobe Xd, Figma, Illustrator of Indesign bestand wordt het ontwerp bruikbaar gemaakt.

De eerste stap van het slicen is het ‘knippen’ van een grafisch ontwerp in kleinere plaatjes die vervolgens gebruikt worden om er een webpagina van te maken. Direct Basing® kan bijna ieder type ontwerp omzetten. Bij elk geslicet plaatje wordt door onze gedreven specialisten gelet op de laadsnelheid en een logische naamgeving.

Elk geslicet plaatje positioneren

Wanneer al de plaatjes geslicet zijn, oftewel opgeknipt in kleinere plaatjes, kunnen deze gebruikt worden in een lay-out. De plaatjes worden hierbij met CSS op de webpagina gepositioneerd en daarna verwerkt in HTML. Door de lay-out van een webpagina op deze manier in een website of webshop te verwerken, wordt deze snel geladen.

Slicen omvat dus zowel het in kleine stukken opknippen van het grafisch ontwerp als het met CSS positioneren van de plaatjes op een webpagina, nieuwsbrief of email.

Zelf slicen of laten slicen?

Heb je een ontwerp voor een website of webshop, maar beschik je niet over de kennis om deze van Adobe Photoshop om te zetten naar een semantisch HTML5 document, dan kunnen onze slicers dit voor je verzorgen. Heb je wel de kennis in huis om jouw PSD zelf te slicen dan moet je jezelf toch eens afvragen of het verstandig is om de layout zelf te slicen. Tenzij je hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier in de meeste gevallen aardig wat tijd in gaan zitten.

Meer dan alleen HTML code nodig?

Als je gewend bent om te werken met een bekend en veel gebruikt CMS of eCommerce systeem kunnen wij jouw ontwerp nadat dit is geslicet ook direct omzetten in een template voor deze systemen.

WordPress slicing

De vrijheid om alles te bouwen wat je wilt

WordPress is een Content Management Systeem dat jou op eenvoudige wijze de content van je pagina's laat wijzigen. Perfect dus voor diegene die zijn website straks zelf wil kunnen beheren. Direct Basing® kan WordPress volledig in je slicing project verwerken.

Joomla! slicing

Met een opensource CMS systeem zoals Joomla! verzet je werk aan je website in enkele minuten. Je hebt net als bij WordPress geen technische kennis nodig om de content aan te passen.

Magento 2 slicing

Profiteer van de kracht en flexibiliteit van Magento

Geen enkel ander eCommerce platform geeft zoveel rijke kant-en-klare functies als Magento. De slicing experts van Direct Basing® slicen je ontwerp graag naar Magento 2. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Prijzen HTML en CMS slicing

Direct Basing® werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware eisen zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wanneer je een ontwerp wilt omzetten naar een crossbrowser HTML document zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat je hiervoor, tenzij je over teveel tijd beschikt, niet meer zelf mee aan de slag gaat. Een normale-subpagina is, omdat een deel van de layout dan al is geslicet, zelfs nog voordeliger. Met een eenvoudige rekensom kom je zo al snel tot de conclusie dat je met het aan ons uitbesteden van het slicen niet alleen tijd maar ook geld bespaart.

Prijzen

Slicing speciaal voor internetbureaus en ZZPer's

Kenmerkend voor Direct Basing® zijn de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder CMS implementatie. Onze vaste team van zeer ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

Slicing / webbasing

Wat is basing nu precies?

De term basing of webbasing wordt vaak in combinatie met slicing gebruikt. Basing is niet bij iedereen even goed bekend, waardoor er een hoop onduidelijkheid over bestaat.

Basing informatie