PSD to HTML

Photoshop PSD bestanden naar responsive HTML/CSS code experts!

Ontwerp in een ander formaat?

SketchAdobe XdFigma

naar HTML

Professionele "PSD to HTML" service nodig? Laat Direct Basing® dan jouw Photoshop PSD-bestand opknippen naar responsive W3C gevalideerde HTML/CSS code.

Jouw Photoshop PSD naar HTML en CSS laten omzetten? Dankzij de kwaliteit van onze handgecodeerde W3C-gevalideerde code werkt jouw website snel en foutloos. Beter dan een automatische online conversie en sneller dan een uitgebreide tutorial om er zelf mee aan de slag te gaan.

Wat is PSD to HTML?

Er is online ontzettend veel over te vinden, waardoor je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod varieert van goedkope bedrijven die je PSD geautomatiseerd omzetten naar webpagina’s tot volledige video-tutorials waar je uren mee bezig bent en alles er tussenin. Hoe maak je daar een goede keuze uit als je jouw ontwerp wilt laten omzetten naar een werkende website?

Belangrijk om te weten: PSD to HTML is een workflow. Jouw webpagina wordt ontworpen in Photoshop (PSD-document), vervolgens moet dit ontwerp omgezet worden naar code (HTML, CSS en JavaScript) die een browser kan intrepreteren als website. De workflow bestaat uit twee stappen:

  1. Laat een pixel-perfect ontwerp maken in Photoshop of vergelijkbare software.
  2. Laat de HTML- en CSS-code door ons schrijven op basis van jouw website-ontwerp.

Er bestaan verschillende manieren om jouw PSD naar HTML te laten omzetten. Dit kan met een automatische online conversie, door online een uitgebreide PSD to HTML-tutorial te volgen of door het uit te besteden aan ervaren experts. Deze ervarings-deskundigen zetten jou PSD ontwerp dan via handmatige codering om naar responsive W3C gevalideerde HTML/CSS code.

Liever direct contact?

Offerte opvragenE-mail onsBel ons

Waarom PSD to HTML slicing door ons?

Bij Direct Basing® profiteer je bij slicing van PSD naar HTML van belangrijke voordelen:

0+ projecten ervaring

Dankzij meer dan 0+ projecten hebben we ervaring met alle branches, werkgebieden en stijlen. We slicen je PSD to responsive HTML, aan de hand van jouw specifieke wensen.

Meer dan 16 jaar geleden gestart

We waren er als een van de eersten bij, waardoor we een schat aan ervaring hebben. Door de jaren heen hebben we alle ontwikkelingen in slicing van Photoshop naar werkende websites meegemaakt.

0+ tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten uit meer dan 0 landen zijn voor ons het bewijs dat we precies weten hoe jij je PSD naar HTML om wilt laten zetten. Daarnaast zijn we gewend aan NDA-overeenkomsten en -contracten, zodat jij kunt vertrouwen op volledige discretie.

40+ developers ondersteund door testers

Een professioneel team met uitgebreide kennis door in-house opleidingen staat voor je klaar. Bovendien garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit door handmatige controles van ons test team.

CMS integratie

WordPress, Joomla! of ander Content Management Systeem nodig?

Direct Basing® kan naast het omzetten van jouw PSD naar HTML, je project ook direct opleveren met een CMS systeem zoals WordPress. Hierdoor kun je zelf in de toekomst makkelijk wijzigingen op je website doorvoeren en zo tijd en kosten besparen.

Offerte aanvragen

Wil je profiteren van onze voordelen en succesvol Photoshop naar HTML en CSS laten omzetten? Vergelijk dan de drie hieronder beschreven slicing-methodes en trek zelf je conclusie.

Kwaliteit van de verschillende PSD slicing methodes

Hoe verschilt de kwaliteit van de diverse PSD slicing-methodes die er beschikbaar zijn? We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, van een export vanuit Adobe Photoshop en een uitgebreide online tutorial tot handmatige PSD naar HTML-codering die we je kunnen aanbieden.

PSD to HTML export met automatische (online) conversie

De makkelijkste manier voor slicing vanuit Photoshop naar HTML is een (online) conversie. Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende online tools, waar je jouw PSD-bestand gewoon kunt uploaden. De omzetting is snel en eenvoudig, iets waarvoor je gemiddeld enkele tientjes betaalt. Je hebt dan snel de beschikking over de HTML-code voor jou website, al kent deze methode helaas een paar belangrijke nadelen.

  • Bij de automatische conversie ontbreekt het aan handmatige controle. Eventuele foutjes in de conversie worden niet opgemerkt, dus daar moet je zelf kritisch op zijn. Het is belangrijk om de HTML- en CSS-code nauwkeurig door te nemen. Dat voorkomt eventuele fouten op de website, wat zowel de werking als de veiligheid in problemen kan brengen.
  • Een belangrijk tweede nadeel is het gebrek aan mogelijkheden om de HTML-code responsive op te bouwen. De automatische (online) conversie van Photoshop naar HTML en CSS is niet responsive. Dat betekent dat de website niet mee zal schalen met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Responsive-ontwerpen vormen een belangrijke voorwaarde voor een goede online ervaring en betere vindbaarheid in bijvoorbeeld Google. Moderne websites schalen automatisch mee met het gebruikte scherm door de gebruikers, waardoor automatische omzetting daarvoor helaas niet geschikt is.

Online PSD to HTML tutorial

De tweede mogelijkheid is het volgen van een online PSD to HTML-tutorial. Zowel in de geschreven als de video-tutorials kun je stap voor stap leren hoe je ermee aan de slag kunt, wat er belangrijk is en waar je op moet letten. Je komt uiteindelijk tot de code in HTML en CSS die je nodig hebt voor je website, mét de belangrijke handmatige controle.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat hier veel tijd in gaat zitten. Zelfs een tutorial van een uur of iets langer zal een veelvoud aan tijd kosten om onder de knie te krijgen. Dat is een interessante investering als je vaker PSD-files naar HTML en CSS wilt omzetten, maar wellicht niet de moeite waard als het gaat om enkele projecten op maand basis.

Handmatige PSD naar HTML codering door specialisten

De derde methode is de handmatige omzetting van PSD naar HTML-codering door specialisten. Bij Direct Basing® staan we voor je klaar met een team van ervaren experts. We garanderen slicings van de hoogste kwaliteit, dankzij de uitgebreide handmatige controle op alles dat we doen. Eventuele fouten halen we er meteen voor je uit, zodat je kunt vertrouwen op een schone code die snel laadt en jouw bezoekers de beste online ervaring biedt.

Wij hebben voldoende aan jouw unieke ontwerp als PSD of een vergelijkbaar bestand. Van ons ontvang je een cross-browser slicing op basis van heldere tarieven. En heb je jQuery-scripts of hover-animaties nodig? We werken met de nieuwste standaarden en berekenen voor die extra’s geen aanvullende kosten.

Transparante prijzen

Onze werkwijze: PSD naar HTML service

Benieuwd naar onze werkwijze om van jouw PSD-file HTML code te maken? In 6 stappen ontvang jij de code die je nodig hebt om van het ontwerp een werkende website te maken.

Onze werkwijze

Vooraf weten waar je aan toe bent: dat vinden we heel belangrijk. Dankzij de prijsindicaties kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
Nadat je hebt besloten met ons in zee te gaan kun je eenvoudig jouw PSD bestand uploaden. En wil je meerwerk bestellen? Dat kun je dat online bij de start van het project meteen aangeven.

Je ontvangt bij eenvoudige projecten meteen een vaste prijs. Bij grotere en/of completere projecten ontvang je van ons eerst een vrijblijvende offerte.

Nadat je akkoord bent met onze offerte gaan onze ontwikkelaars direct aan de slag met het omzetten naar HTML5 van jouw Photoshop ontwerp. Zodra we klaar zijn ontvang je van ons een e-mail met een link naar onze preview omgeving, hier kun je jouw project bekijken en eventuele feedback aan ons doorgeven.

We leveren jouw project online op, zodat je direct toegang hebt tot alle bestanden die je nodig hebt.

Werkwijze

Jouw PSD naar HTML5

Direct Basing® gebruikt HTML5 voor het opbouwen van de broncode. HTML5 is de meest complete variant van HTML, dit komt vooral doordat nieuwe technieken vrijwel direct geimplementeerd worden in deze programmeertaal. Het kan worden gezien als een combinatie van HTML en xHTML, aangezien er functionaliteiten van de beiden worden gebruikt in deze nieuwste versie.
HTML5 is er vooral voor bedoeld om te zorgen voor meer structuur binnen de broncode. Zo kan de slicing er door middel van bijvoorbeeld <section> tags voor zorgen dat de zoekmachines jouw website beter kunnen lezen. Daarnaast kan er door middel van <nav> elementen worden aangegeven dat er navigatieonderdelen aangemaakt zijn. Zo kan er als het ware aan de zoekmachine worden verteld welke onderdelen het meest relevant zijn, waardoor deze de code van jouw website beter kan begrijpen. Hierbij zijn natuurlijk ook de <header> en <footer> tags van groot belang.

Specifiek framework voor jouw slicing

Wens je een specifiek framework voor jouw slicing van PSD naar HTML? We zijn gespecialiseerd in Bootstrap en ZURB Foundation. Met Bootstrap heb je de beschikking over tal van mogelijkheden om content te tonen, te verbergen, uit te lijnen en op de juiste plaats weer te geven. Foundation is een van de meest geavanceerde responsive frameworks in de wereld, hiermee het een stuk makkelijker wordt om in een handomdraai een prachtige websites te ontwikkelen.

Geavanceerde mogelijkheden

Met meer dan 40+ ontwikkelaars zijn op de hoogste van de nieuwste technologieën en richtlijnen. We maken bijvoorbeeld gebruik van Responsive HTML-code, waarmee jouw website voldoet aan de nieuwste standaarden. Het garandeert een vloeiende online ervaring voor jouw bezoekers, waarmee ze op ieder scherm beschikken over de juiste belangrijke informatie.

Bovendien realiseren we interacties met JavaScript en zijn we gespecialiseerd in bijvoorbeeld jQuery en andere animaties. We integreren de verschillende onderdelen tot een moderne website die precies werkt op de manier die jij wilt. Vanuit een PSD-ontwerp of een vergelijkbaar bestand, dat we handmatig omzetten naar een werkende website.

Meer weten over Bootstrap?

Bootstrap informatie

PSD to HTML: aan de slag

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Direct Basing® is de specialist voor internetbureaus en ZZP-ers, wacht niet langer en start vandaag nog je project: