Sketch to HTML

Jouw Sketch ontwerp vandaag nog omgezet naar HTML en CSS door de professionele Sketch to HTML conversion service van Direct Basing®.

Liever direct contact?

Offerte opvragenE-mail onsBel ons

Jouw Sketch bestanden omzetten naar HTML en CSS? Dankzij onze W3C-gevalideerde code, volgens de laatste standaarden, zorgen we voor een 1-op-1-vertaling van jouw Sketch ontwerp naar HTML code.

De beste keuze, met de mogelijkheid om frameworks zoals Bootstrap of Foundation direct door ons te laten integreren. En wil je naderhand je content eenvoudig wijzigen middels bijvoorbeeld WordPress? Geen probleem! Content Management Systemen kunnen we ook direct voor je integreren.

Wat is Sketch naar HTML?

Ben je benieuwd naar de workflow die we hanteren voor onze "Sketch naar HTML" service? We maken de conversie naar HTML en CSS aan de hand van 3 belangrijke stappen:

  1. Jij maakt je ontwerp in Sketch (of een vergelijkbaar programma)
  2. Wij slicen jouw ontwerp naar HTML en (s)CSS code
  3. Jij kunt aan de slag met je door de W3C gevalideerde geslicede HTML code

Uiteraard zorgen onze professionals er met de handmatige controle van jouw ontwerp en de code voor dat alles precies klopt. Eventuele foutjes halen we er meteen uit, waardoor wij jouw Sketch-ontwerp 1-op-1 voor je omzetten.

Sketch naar HTML met CSS of SCSS

Wat is het verschil tussen CSS en SCSS of SASS?

Wat is het verschil tussen CSS en SCSS of SASS?

CSS staat voor Cascading Style Sheet en wordt gebruikt voor het opmaken van de HTML code. Het nadeel van CSS is dat dit helaas behoorlijk complex en bewerkelijk kan zijn voor grotere projecten. Met SCSS of SASS wordt het onderhouden en uitbreiden van je styling een stuk eenvoudiger.

SCSS of SASS staat voor Syntactically Awesome Style Sheets. Het is een uitbreiding op de CSS syntax en maakt het opmaken en onderhouden van grotere projecten een stuk eenvoudiger. Het verkleint de code, door meerdere eigenschappen (middels bijvoorbeeld mixins en variabelen) in één keer toe te kennen aan een specifieke CSS-class. Dit voorkomt veel knippen en plakken, en zorgt er voor dat je herhalende code op 1 plek kunt aanpassen.

Zoek je een specialist in Sketch naar HTML en SCSS of SASS? We verzorgen de conversie naar zowel CSS als SCSS, waardoor we je daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Het resultaat is HTML- en (S)CSS-code die tot in de puntjes klopt, en daarmee maken we je website exact zoals jij die voor ogen hebt.

Sketch met CMS integratie

Wil je jouw ontwerp direct in WordPress of Joomla?

Bij het omzetten van jouw Sketch ontwerp naar HTML kan Direct Basing® je project ook direct opleveren met een CMS systeem zoals WordPress. Dit maakt het makkelijk om in de toekomst zelf content op pagina's te wijzigen.

Offerte aanvragen

Waarom Sketch naar HTML conversies door Direct Basing®?

Aan de slag met onze Sketch to HTML-conversion? En benieuwd waarom we bij Direct Basing® de specialisten zijn waar jij naar zoekt? We zetten drie belangrijke voordelen voor je op een rij:

Hand-coded conversie: uitstekende controle

Onze ervaren professionals zorgen voor een handmatige conversie van Sketch to HTML/CSS. Geen automatische omzetting met een druk op de knop, maar specialisten die alles handmatig voor je uitwerken. Ze werken snel en vakkundig, inclusief de uitstekende en betrokken controle op eventuele fouten. Op die manier garanderen we een perfecte 1-op-1-omzetting, zoals jij die voor ogen hebt.

Responsive websiteontwerp

Onze handmatige conversie van Sketch naar HTML geeft de mogelijkheid tot een responsive ontwerp. Onmisbaar in het moderne online landschap, maar helaas onmogelijk met een automatische omzetting. Wij zorgen er wel voor dat het websiteontwerp mee schaalt met het scherm dat de gebruiker gebruikt. Ideaal op een smartphone, tablet, laptop en een desktop, om jouw website altijd op de juiste manier over te laten komen.

Jarenlange ervaring

Onze professionals hebben jarenlange ervaring. In meer dan 16 jaar tijd werkten we aan meer dan 0+ projecten, waardoor we durven te stellen dat we weten wat we doen. Bovendien werken we met een team van meer dan 0 developers, waardoor we altijd specifieke ervaring in huis hebben om jouw volledig te ontzorgen.

Sketch is gemaakt voor designers

We begrijpen dat je als designer graag werkt in Sketch, maar dan komt de stap om het ontwerp vervolgens om te zetten in HTML. 😱

Geen paniek! Bij Direct Basing® weten we hoe je als designer graag werkt en met welke uitdagingen je te maken hebt. Wij werken dagelijks met ontwerpen in Sketch en zetten die foutloos en moeiteloos om naar HTML en CSS of SCSS. Daarbij zorgen we er op basis van onze uitgebreide ervaring voor dat jouw ontwerp perfect overkomt.

Je betaalt bij ons een heldere all-in prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat we jouw ontwerp omzetten naar nette semantisch correcte code. Dat is onze Sketch to HTML-service, waarmee we al tal van klanten naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Wij zorgen ervoor dat we de code ontwikkelen voor jouw design, zodat jij een totaalpakket kan aanbieden aan jouw klant.

Als designer op zoek naar Sketch to HTML-conversion en wil je graag samenwerken met een partij die dat handmatig aanpakt? Wij zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt hebt, waar je eventuele vragen meteen aan kunt stellen. We zetten het ontwerp in Sketch om naar de code in HTML en CSS, waarbij we zorgen voor een responsive resultaat. Het is de beste manier voor een geslaagde conversie, zodat je jouw klant de gewenste code voor op de website kunt aanbieden!

Sketch naar Responsive HTML project starten

Direct Basing® is de specialist voor internetbureaus en ZZP-ers, wacht niet langer en laat vandaag jouw ontwerp nog omzetten naar responsive HTML: