Voordelen

Hoogst mogelijke kwaliteit

Kwaliteit monitoring

Wij garanderen onze klanten hoge kwaliteit slicings. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit constant te monitoren.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Met een gemiddelde oplevertijd van slechts 24 uur* zijn wij de snelste slicing dienst. Een spoedopdracht** is zelfs nog sneller, uw opdracht wordt binnen 10 uur opgeleverd.

Professioneel team

Professioneel team

Direct Basing werkt al sinds de start met een vast team. Al onze slicers voldoen aan onze zware eisen zodat u weet waar u aan toe bent.

Semantische code

Semantische code

Wij leveren een overzichtelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Hierdoor kunt u achteraf gemakkelijk wijzigingen aanbrengen.

Zoemachine optimalisatie

Zoekmachine vriendelijk

Bij het omzetten van uw ontwerp houden wij rekening met alle richtlijnen die Google stelt. Zo bent u er zeker van dat uw website hoger scoort.

Text-replacement

Text-replacement

Door gebruik te maken van technieken als @font-face of Cufon zorgen wij ervoor dat al uw teksten in het juiste lettertype staan.

Versnel de laadtijd

Nieuwste tools

Wij gebruiken de nieuwste tools zoals Yahoo YSlow en Google Pagespeed zodat de browser uw pagina zo snel mogelijk inlaadt.

Onbeperkte support

Onbeperkte support

Wij staan garant voor onze slicings. Komt u er achter dat uw slicing een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!

Cross browser valid

Cross browser valid

Pas na een grondige controle in de meest gebruikte browsers leveren wij onze slicings op. Uw website oogt dus overal hetzelfde.

Complete discretie

Complete discretie

Wanneer u een NDA contract wilt afsluiten is dit mogelijk. Tevens is de website beveiligd met het zwaarste SSL certificaat. Uw opdracht is geheel veilig bij ons.

Doctype keuze

Doctype keuze (HTML5)

Bij ons kiest u zelf wat voor document u wilt. Of dit nu xHTML Strict, Transitional of HTML5 is, wij beheersen het allemaal tot in de puntjes!

Niets gaat ons te ver

Niets gaat ons te ver

Heeft u javascript functies in uw website? Geen probleem onze kennis rijkt veel verder dan xHTML alleen. U kunt voor alles bij ons terecht.

Deze tijd geldt voor opdrachten van 1 of 2 pagina’s. *
Een spoedopdracht kan maximaal uit 3 pagina’s bestaan. **