PSD to Wordpress

Bij onze dienst PSD to Wordpress worden de door u aangeleverde PSD, Illustrator of Indesign bestanden eerst geslicet naar SEO vriendelijke en cross-browser (x)HTML/CSS code. Na het slicen (ook wel basen genoemd) vindt de programmering plaats met als resultaat een SEO vriendelijke maatwerk Wordpress template met semantische bron-code.

Wat is Wordpress?

WordPress is een gratis CMS (content management systeem) waarmee de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Het software programma wordt onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) gepubliceerd.

PSD to Wordpress Specialisten voor de beste maatwerk Wordpress templates

WordPress is in 2003 ontwikkeld door Matthew Mullenweg. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden ontwikkelaars over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling en verbetering van dit CMS-systeem. Hoewel WordPress nog steeds voor veel weblogs wordt gebruik is het inmiddels uitgegroeid tot een echt content management systeem dat steeds vaker ingezet wordt voor grotere en complexe websites. WordPress is hierdoor momenteel één van de grootste open source projecten op het web.

WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content op de website wordt opgeslagen in een MySQL-database. WordPress kan geïnstalleerd worden als enkelvoudige installatie voor het beheer van 1 website, of via een Wordpress Multi User Installatie (WPMU) voor meerdere websites.

Door middel van thema’s (themes) of maatwerk template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die door WordPress wordt geboden. Daarnaast zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan de website kunnen toevoegen.

Uw maatwerk Wordpress theme

Direct Basing® heeft een vast team van hoogopgeleide topdevelopers die pas tevreden zijn als zij uw PSD bestand hebben omgebouwd naar een perfect Wordpress theme dat volledig naar wens is. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze slicings en Wordpress themes. Komt u er achter dat uw theme een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!

Onze specialisten slicen en coderen uw Photoshop-bestanden naar W3C valid Wordpress templates.

Uploaden PSD bestand voor maatwerk Wordpress theme

Indien u een PSD to Wordpress project bij ons gaat uitbesteden zal in de eerste stap bij het uploaden van uw PSD file worden gevraagd naar het gewenste Doctype. Hierbij kunt uw kiezen of u uw PSD bestand wilt laten omzetten naar HTML5, xHTML Strict of xHTML Transitional.

Extra opties voor uw Wordpress template

Nadat u het gewenste Doctype heeft geselecteerd heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste extra opties aan te vinken. Hierbij kunt u denken aan: @Font-face implementatie, (maatwerk) javascript functionaliteit, gestijlde invoervelden e.d.
Daarnaast kunt u hier aangeven of het een spoedopdracht betreft en de optie Discretie (White label) aanvinken. Uw Wordpress theme zal dan niet in ons Wordpress-portfolio worden vermeld. Webdesign bureaus kunnen hun PSD’s hierdoor discreet laten omzetten naar een Wordpress CMS zonder dat hun klanten weten dat zij deze werkzaamheden aan Direct Basing® hebben uitbesteed.

Voor meer informatie over de verschillende Doctypes een de extra opties verwijzen wij u door naar onze informatie pagina over HTML slicing ‘PSD naar HTML’.

Meer informatie over PSD naar HTML

Wordpress specialisten

Wordpress deskundige die voldoen aan zware kwalificatie eisen.

Direct Basing® werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware kwalificatie eisen zodat u weet dat u met het neusje van de zalm te maken heeft.

Het correct omzetten van uw PSD naar maatwerk Wordpress themes is voor veel webontwikkelaars niet gemakkelijk. Om te profiteren van een goede HTML5 slicing en PHP programering is het daarom dan ook van groot belang dat u er zeker van bent dat u te maken heeft met een professionele partij met programmeurs die weten wat zij doen. Alleen op die manier kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden, en is het eindresultaat een Cross-browser werkende website met gestructureerde schone code. Door deze gestructureerde schone code kunnen uw programmeurs (mocht dit nodig zijn) doeltreffend en snel code aanpassen in de slicing.

Prijzen PSD naar Wordpress

Heeft u een ontwerp voor een website, maar beschikt u niet over de kennis om dit ontwerp van een van Adobe Photoshop om te zetten naar Maatwerk Wordpress Theme, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft uw wel de kennis in huis om vanuit uw PSD een werkende Wordpress Website te maken dan moet u zich toch eens afvragen of dit verstandig is. Tenzij u hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier in de meeste gevallen namelijk aardig wat tijd in gaan zitten.

Direct Basing® werkt zoals u inmiddels heeft kunnen lezen sinds de start al met een vast team van zeer ervaren slicers.

Prijzen PSD to Wordpress themes.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een op maat ontwikkelde Wordpress Template zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u hiervoor, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf voor aan de slag gaat. Voor normale-subpagina’s geldt, omdat een deel van de layout dan al is gesliced, zelfs een nog voordeliger tarief.

Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusie dat u met het aan ons uitbesteden van de PSD naar Wordpress werkzaamheden niet alleen tijd maar ook veel geld bespaart.

Ga dus voor de beste Wordpress Ontwikkelaars en bereken uw prijs.

Bereken uw prijs en bespaar tijd en geld

Niet alleen Wordpress themes

Door uw Adobe Photoshop PSD-bestand door Direct Basing® om te laten zetten naar een WordPress theme bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het slicen en coderen van uw maatwerk Wordpress theme wordt bij ons immers gedaan door hoogopgeleide top-developers. Met het Wordpress Content Management Systeem (CMS) is het hierdoor mogelijk het beheer van uw website zelf uit te voeren, zonder specifieke technische kennis. Steeds meer website-eigenaren kunnen hierdoor hun website zelf beheren. Zij houden zo niet alleen controle over de kosten, maar kunnen de content op hun Wordpress-site ook op een gebruiksvriendelijke manier zelf beheren.

Naast de integratie van uw PSD-bestand met een Wordpress CMS kunt u uw ontwerp ook laten integreren met een Magento CMS. Het slicen van een .PSD naar een website of webshop met CMS heeft meestal betrekking op deze Content Management Systemen vanwege het feit dat deze gratis en zeer uitgebreid zijn, daarmee bieden ze dus veel mogelijkheden.

Klik voor meer informatie over de ontwikkeling van een Wordpress, Joomla of Magento-theme op de hieronder getoonde banner van het door u gewenste CMS systeem.

Wij hebben het PSD-slicen o.a. verricht voor?

Kenmerkend voor Direct Basing® zijn de hoge kwaliteit en snelle levering van onze slicings met of zonder CMS implementatie. Onze vaste team van zeer ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine greep weergegeven van de bedrijven uit het uitgebreide portfolio van Direct Basing® waarvoor wij het PSD-slicen hebben verricht.

0
Opgeleverde projecten
en nog aan het tellen...
Start jouw project