PSD to responsive website

Bij onze dienst PSD to responsive wordt het webdesign door u aangeleverd in PSD, Illustrator of Indesign formaat. Onze zeer ervaren web developers zorgen er via responsive slicing (ook wel responsive basing genoemd) voor dat uw webdesign wordt gecodeerd naar een SEO vriendelijke maatwerk responsive website of webshop.


PSD to Responsive Website Template

Wat is een Responsive website / webshop?

Het internet verspreidt zich over steeds meer apparaten zoals: desktops, laptops, tablets, iPads en smartphones. Door de verschillende scherm formaten van dit brede scala aan apparaten, die elk hun eigen resolutie hebben, wordt het steeds lastiger om de content van uw website/webshop mooi en goed te tonen. Het bouwen van een app voor elke mobiele telefoon is hierdoor achterhaald en veel te duur.

Responsive Webdesign

responsive website

Bij responsive webdesign zullen onze web developers het door u aangeleverde webdesign omzetten naar een optimale webervaring voor uw klanten. De door onze top developers gecodeerde responsive website of responsive webshop schaalt mee met de afmetingen van elk scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Of uw klanten uw website dus op een desktop computerscherm of op een mobiele telefoon bekijken, uw responsive website wordt altijd goed getoond.

Fluid Responsive vs. Static Responsive

Er zijn twee mogelijkheden om uw website responsive uit te voeren namelijk static en fluid responsive. Het verschil tussen beide is dat we bij een static responsive slicing van te voren de breedtes van de verschillende responsive versies vast zetten. Zo kiezen we bijvoorbeeld 960 pixels voor de desktop, 760 pixels voor de tablet (portrait) en 320 pixels voor de mobiel (portrait). Nadat we de breedtes hebben vastgesteld zorgen we er voor dat we iedere keer de website, middels de CSS media queries, goed passend maken. Dit doen we echter alleen voor deze van te voren vastgestelde breedtes.
Deze techniek werd vooral in de ‘opstart-fase’ van het responsive tijdperk veel gebruikt, omdat Apple destijds met zijn iPhones en iPads het overgrote marktaandeel had stonden de formaten van de verschillende devices dus redelijk vast.

Momenteel zijn er zoveel verschillende tablets en smartphones dat we altijd kiezen voor Fluid responsive (tenzij u anders aangeeft in de opmerkingen van het project). Bij fluid responsive wordt de layout grotendeels in percentages opgebouwd en schaalt deze voor iedere resolutie mee. Uw responsive slicing wordt op deze manier dus op alle desktops, laptops, tablets en smartphones goed getoond.

Flexibele grids en afbeeldingen

Door gebruik te maken van flexibele grids zorgen onze developers ervoor dat breedtes en hoogtes van elementen niet in pixels worden bepaald, maar in relatieve eenheden als percentages en em's. Elementen in een flexibele grid schalen altijd naar een percentage van het element waarin ze zich bevinden, of de afmetingen van het zichtbare gedeelte van de browser. Flexibele afbeeldingen worden ook relatief geschaald, zodat ze nooit buiten hun proporties worden weergegeven.

Uw maatwerk Responsive theme

Direct Basing heeft een vast team van hoopopgeleide topdevelopers die pas tevreden zijn als zij uw PSD bestand hebben omgebouwd naar een perfect responsive theme dat helemaal naar wens is. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze slicings en responsive themes. Komt u er achter dat uw theme een fout bevat dan lossen wij dit gratis voor u op!


PSD to Responsive werkwijze.

Uploaden PSD bestand voor maatwerk Responsive themes

Indien u een PSD to responsive project aan ons gaat uitbesteden kunt u bij stap 1 het ontwerp van uw website of webshop uploaden. Hierbij kunt u kiezen voor een: Photoshop bestand (PSD), Illustrator bestand (AI), Indesign bestand (IND) of een Afbeelding (JPG/PNG).

Extra opties voor uw Responsive template

Nadat u het webdesign heeft geupload heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste extra opties aan te vinken. Hierbij kunt u denken aan: @Font-face implementatie, (maatwerk) javascript functionaliteit, gestijlde invoervelden e.d. Daarnaast kunt u hierbij aangeven of het een spoedopdracht betreft en de optie Discretie (White label) aanvinken. Uw responsive theme zal dan niet worden vermeld in ons Responsive website portfolio. Internet bureaus kunnen hun PSD’s zo discreet laten omzetten naar een responsive website zonder dat hun klanten weten dat zij hiervoor gebruik hebben gemaakt van de diensten van Direct Basing.

Voor meer informatie over de extra opties verwijzen wij u door naar onze informatie pagina over HTML slicing ‘PSD naar HTML’.


Meer informatie over PSD naar HTML

Responsive slicing specialisten

Responsive HTML deskundige die voldoen aan zware kwalificatie eisen.

Direct Basing werkt al sinds de start met een vast team van zeer ervaren slicers. Al onze slicers voldoen bovendien aan onze zware kwalificatie eisen zodat u weet dat u met het neusje van de zalm te maken heeft.

Het correct omzetten van uw PSD naar maatwerk responsive themes is voor de meeste webontwikkelaars erg ingewikkeld. Om te profiteren van een goede HTML5 slicing en Responsive CSS is het daarom dan ook van groot belang dat u er zeker van bent dat u te maken heeft met een professionele partij met programmeurs die weten wat zij doen. Alleen op die manier kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden en is het eindresultaat een Cross-browser werkende responsive website of webshop met gestructureerde schone code. Door deze gestructureerde schone bron-code kunnen uw programmeurs (mocht dit nodig zijn) doeltreffend en snel code aanpassen in de slicing.


Prijzen PSD naar Responsive slicing

Heeft u het ontwerp voor uw webshop gereed, maar beschikt u niet over de kennis om dit ontwerp van een van Adobe Photoshop bestand om te zetten naar een responsive HTML5 slicing, dan kunnen onze slicers dit voor u verzorgen. Heeft u wel de kennis in huis om vanuit uw PSD een werkende Responsive Website te maken dan moet u zich toch eens afvragen of dit verstandig is. Tenzij u hier namelijk niet al jaren de hele dag mee bezig bent zal hier enorm veel tijd in gaan zitten.

Prijzen PSD to Responsive website.

Direct Basing werkt zoals u inmiddels heeft kunnen lezen sinds de start al met een vast team van zeer ervaren slicers.

Wanneer u een ontwerp wilt omzetten naar een op maat ontwikkelde Responsive Template zijn de prijzen hiervoor bij ons zo scherp dat u hiervoor, tenzij u over teveel tijd beschikt, niet meer zelf voor aan de slag gaat. Normale subpagina’s zijn, omdat een deel van de layout dan al is gesliced, zelfs nog voordeliger.

Met een eenvoudige rekensom komt u zo al snel tot de conclusie dat u met het aan ons uitbesteden van de PSD naar Responsive website werkzaamheden niet alleen tijd maar ook veel geld bespaart.

Ga dus voor de Beste Responsive Website Ontwikkelaars en bereken uw prijs.


Bereken uw prijs en bespaar tijd en geld

Responsive slicing met CMS

Door uw Adobe Photoshop PSD-bestand door Direct Basing om te laten zetten naar een Responsove theme bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het slicen en coderen van uw maatwerk Responsive theme wordt bij ons immers gedaan door hoogopgeleide top-developers. Voor het eenvoudig zelf beheren van uw website of webshop kunt u uw responsive website direct te laten koppelen aan een CMS (Content Management Systeem). Hierdoor is het mogelijk het beheer van uw website of webshop zelf uit te voeren, zonder specifieke technische kennis. Steeds meer website/webshop-eigenaren kunnen hierdoor hun site/shop zelf beheren.

U kunt uw PSD-bestand door Direct Basing laten integreren met het Magento eCommerce systeem (voor webshops) of met een Wordpress of Joomla CMS (voor websites en weblogs). Het slicen van een .PSD naar een responsive website of webshop met CMS heeft meestal betrekking op deze Content Management Systemen vanwege het feit dat deze open source (gratis) en zeer uitgebreid zijn.

Klik voor meer informatie over de ontwikkeling van een responsive Magento, Wordpress of Joomla-theme op de hieronder getoonde banner van het door u gewenste professionele maatwerk theme.Wij hebben o.a. gewerkt voor?

Direct Basing kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en snelle levering van onze responsive slicings met of zonder CMS of eCommerce systeem implementatie. Ons vaste team van ervaren slicers levert overzichtelijke en zoekmachine vriendelijke broncode die professioneel en gestructureerd is opgebouwd. Dit heeft resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. Hieronder is slechts een kleine greep weergegeven van de bedrijven waarvoor Direct Basing de (responsive) HTML-slicing of een maatwerk Magento, Wordpress of Joomla theme heeft gemaakt.